Paparaci Nicole Kidman ujeli v objemu drugega

Foto: Profimedia Nicole Kidman in Alexander Skarsgard Foto: Profimedia Nicole Kidman in Alexander Skarsgard Foto: Profimedia Nicole Kidman in Alexander Skarsgard Foto: Profimedia Nicole Kidman in Alexander Skarsgard Foto: Profimedia Nicole Kidman in Alexander Skarsgard
Kaj se plete med igralcema Nicole Kidman in Alexandrom Skarsgardom?
Oglej si celoten članek

Ne, Nicole ne vara svojega moža Keitha Urbana, in tudi Alexander je zvest manekenki Alexi Chung. Paparaci so se pritihotapili na prizorišče snemanja  črne komedije Big Little Lies, v kateri 48-letna zvezdnica igra mamo treh otrok, postavni Alexander pa njenega moža. Njihova na videz popolna življenja pa se spremenijo, ko se zgodi umor.

V filmu sicer igrajo še Laura Dern, Adam Scott, Zoë Kravitz in Kathryn Newton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.