Paparaci princa Harryja ujeli v "službi"

Foto: Profimedia princ harry Foto: Profimedia princ harry Foto: Profimedia princ harry Foto: Profimedia princ harry
Snemal na vrhu turističnega avtobusa.
Oglej si celoten članek

Voditelj James Cordon je na vožnjo povabil princa Harryja. Znano oddajo Carpool Karaoke sta dobra prijatelja snemala na svežem zraku, na vrhu turističnega avtobusa.

Kot je povedal vir, sta se James in Harry med snemanjem zelo zabavala. "Peljala sta se po Hollywoodu in James je Harryju pokazal nekaj znamenitosti. Pogovarjala sta se tudi o prinčevem življenju v Ameriki in na kaj se sedaj osredotoča.“
Par so poleg snemalcev spremljali tudi policisti in Harryjevi varnostniki. 

James je bil leta 2018 med svati na Harryjevi poroki z igralko Meghan Markle. "Bilo je prelepo. Harryja poznam približno sedem let in bilo je čudovito. To je bila ena najlepših ceremonij, ki sem jih videl. Bilo je veselo in navdihujoče,“ je James povedal po slavju.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.