Paparaci so ji “zlezli” med noge

Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid
Tara Reid prav nič damsko iz avta.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica filma Ameriška pita, Tara Reid, je razveselila losangeleške paparace. 43-letnica se je namreč  tako nesrečno skobacala iz avta, da je pri tem pokazala spodnje perilo. Svetlolaska kiksa očitno ni opazila, saj je fotografe pozdravila z velikm nasmeškom.

Tara je v zadnjih letih razburljala s svojo suhljato postavo. "Sem suha. Ljudje so debeli, a jih ne napadamo vsakič, ko zapustijo hišo. /.../ Takšna sem. Ves čas jem. To je moja naravna teža in ljudje bi me morali pustiti pri miru,“ je že pred časom povedala Tara. Tisti, ki igralko spremljajo že več let, vedo, da to ne drži. Tara je bila v Ameriški piti namreč precej bolj okrogla, kot je sedaj. Celo priznala je, da je šla na liposukcijo trebuha in zadnjice, kar je na koncu obžalovala, saj posega nista uspela in popolnoma iznakazila njeno postavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:28 7. Oktober 2019.

    Liposukcija zadnjice, ji tudi sprednjico pozauga, koža pa ostane in čez in čez podplat postane. :) KB

  • 13:22 20. September 2019.

    je pri tem pokazala spodnje perilo. ...Še čudno,da se je videlo(spodnje perilo),ko ima okol njega tak zgužvano kot stara molznica.

  • 12:48 25. Avgust 2019.

    kaj pa, če bi tebe tako dobili !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.