Parfum pove, ali vas vara

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Parfum, ki ga določena oseba najraje uporablja, naj bi vam dal odgovor na vprašanje: "Me vara?".
Oglej si celoten članek

Prešuštnika lahko zavohate. Spletna stran Gleeden, ki s ponaša z nazivom mednarodne spletne strani za poročene, ki si želijo zmenkov, je opravila raziskavo, na podlagi katere so določili, kateri parfumi so priljubljeni pri prešuštnikih. 

Tisoč moških in tisoč žensk so vprašali, kateri parfum si najraje nadenejo, ko se srečajo z ljudmi, s katerimi skačejo čez plot. Rezultati so pokazali, da so ženske najraje posegle po Shalimarju, Guerlain. Parfumom, ki so jih izbrale, je skupen močan, čuten vonj. 

Prva izbira moških je L'Homme, Yyves Saint Laurent, ki mu sledi One Million, Paco Rabanne. Moškim so na splošno najbolj pri srcu sveži vojni s pridihom citrusov. 

Seznam desetih najbolj priljubljenih parfumov žensk: Shalimar, Guerlain; Coco Mademoiselle, Chanel; La petite robe noire, Guerlain; Hypnotic Poison, Dior; Verry Irresistable, Givenchy; La Vie Est Belle, Lancôme; Si, Giorgio Armani; Parisienne, Yyves Saint-Laurent; Trésor, Lancôme; L'air du temps, Nina Ricci.

Seznam desetih najbolj priljubljenih prafumov moških: L'Homme, Yyves Saint Laurent; One Million, Paco Rabanne; Bleu, Chanel; Dior Homme, Dior; Invictus, Paco Rabanne; Hypnose Homme, Lancôme; La Nuit de L'Homme, Yyves Saint-laurent; Le Mâle, Jean Paul Gaultier; Acqua Di Gio, Giorgio Armani; Eau Sauvage, Dior.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.