Paris Hilton bo postala didžejka

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Po tem, ko so ji po eni sezoni ukinili resničnostni šov The World According to Paris, ima slavna dedinja že idejo za novo službo. Tokrat hoče postati didžejka.
Oglej si celoten članek

Paris Hilton ni dolgo žalovala za propadlim resničnostnim šovom The World According to Paris, temveč je že na lovu za novo službo. Trenutno je na turneji z didžejema Afrojackom in Deadmau5om ter že cilja na to, da bi tudi sama zaplavala v plesne vode. "Paris verjame, da lahko postane kraljica house glasbe," je izdal njen bližnji prijatelj.

To pa ni prvič, da se 30-letna zvezdnica spogleduje z glasbo. Leta 2006 je namreč izdala album, na katerem je bilo kar nekaj uspešnic, trenutno pa naj bi na Ibizi z Davidom Guetto snemala novega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.