Paris Hilton je dobila ponija

Foto: JLP
Foto: JLP
Slavna dedinja Paris Hilton ne bi bila prava razvajenka, če ne bi imela ponija. In zdaj ga ima. Njen novi ljubljenček ima plavolaso grivo in modre oči, tako kot Paris.
Oglej si celoten članek

Paris, ki nikoli ni skrivala ljubezni do živali, je ponija dobila za darilo med božično-novoletnimi prazniki. "Mojim ljubljenčkom se je pridružil majhen poni. Ima svetlo grivo in lepe modre oči. Zelo je lep!" je svojim oboževalcem sporočila slavna dedinja, ki je po novem rjavolaska.

30-letna Paris, ki je nekoč hotela postati veterinarka, goji veliko ljubezen do živali. Doma ima poleg ponija še sedem različnih ljubljenčkov, v katere je noro zaljubljena, pravi. "Pred kratkim sem dobila vitorepega medveda, imam tudi divje mačke in opico. Poleg tega imam še šest psov, papigo, tri veverice in tri domače mačke," je povedala Paris. Upamo le, da zvezdnica ob vsem žuriranju in nakupovanju najde čas, da zanje primerno poskrbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.