Paris Hilton napadla feministka

Ameriška starleta Paris Hilton je bila minuli konec tedna članica strokovne žirije na prireditvi Miss Ukrajine 2011, kjer je doživela tudi aktivistični napad.
Oglej si celoten članek

Katastrofe na nedavnem izboru za miss Ukrajine 2011 so se vrstile ena za drugo. Nič čudnega, saj je kot članica žirije sodelovala tudi Paris Hilton in tam, kjer je Paris, je vedno tudi drama.

Prvi spodrsljaj se je zgodil na tiskovni konferenci, kjer se je pred Paris nepričakovano pojavila feministična aktivistka, ki je na ogled postavila svoje golo oprsje in tako želela opozoriti na prostitucijo v modni industriji. "Manekenke, ne pridružite se bordelom," je vpila aktivistka, ko so jo varnostniki odstranili, Paris pa je le radovedno opazovala dogajanje. Feministka veš čas konference ni prenehala z žalitvami, namenjenimi ameriški zvezdnici.

Za piko na i pa je poskrbela tudi Paris sama, ko je ob razglasitvi zmagovalke krono nadela napačni lepotici. Za napako je okrivila voditeljico, ki ji je prišepnila napačno ime.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.