Paris Hilton postala mamica, zibali bodo tudi na britanskem dvoru!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
41-letni zvezdnici se je izpolnila velika želja.
Oglej si celoten članek

Paris Hilton je s pomočjo nadomestne matere postala mamica. S soprogom Carterjem Reumom sta se razveselila sina. "Že od nekdaj sanjam o materinstvu in zelo sem vesela, da sva se s Carterjem našla," je povedala za People in dodala, da bosta njuni srci od ljubezni do sina kar eksplodirali.

Par se je po enoletni zvezi zaročil februarja 2021, poročil pa novembra istega leta. "V zadnjih 15 mesecih sem imel priložnost Paris spoznati na dnevni ravni. Ne bi mogel biti bolj srečen, da je moja bodoča žena in partnerka. Sije od prijaznosti, delavnosti, avtentičnosti in truda, da ustvari lepši svet. Enako bo ravnala kot mama in žena," je podjetnik povedal ob zaroki.

Princesa Eugenie je noseča!

"Z veseljem vam sporočamo, da se bo naša družina poleti povečala," je 32-letna hčerka britanskega princa Andrewa, Eugenie, zapisala ob fotografiji, na kateri sinček August, ki bo februarja praznoval 2. rojstni dan, poljublja njen trebuh. Otrok bo 13. v vrsti za prestol.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.