Paris Hilton spet samska

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Paris Hilton naj bi se po šestmesečni zvezi razšla s svojim fantom, didžejem Afrojackom.
Oglej si celoten članek

Slavni parček Paris Hilton in Afrojack naj bi kljub temu, da je bilo med njima videti kar resno, po šestih mesecih končala zvezo. "Afrojack se je v začetku letošnjega leta vselil v Parisino vilo na Beverly Hillsu in videti je bilo, da gre za resno zvezo," je povedal neimenovani vir blizu nekdanjemu paru. "Paris je bil res všeč in občudovala je njegovo delo. Afrojack pa je precej časa vložil tudi v njen novi album, ki bo izšel pozno letos," je še povedal ter dodal, da so Afrojacku sicer mnogi očitali, da dela z njo, vendar je on iskreno verjel v njen talent.

Žal pa golobčka nista imela enakega pogleda na prihodnost. "Paris je bila zaljubljena vanj, vendar se je Afrojack želel le zabavati. Glede na to, da vsak dan nastopa po klubih po vsem svetu, se v primerjavi s Paris še ni pripravljen ustaliti," zatrjuje vir. Paris naj bi se namreč želela poročiti in imeti otroke, vendar bo očitno morala moškega za to iskati kje drugje.

Govorice zanikata

Slavna dedinja in DJ pa vse govorice trdno zanikata: "Paris in Afrojack sta najboljša prijatelja in drug drugega zelo podpirata. Nič se ni spremenilo," je povedal Parisin tiskovni predstavnik.  Zvezdnika pa sta se oglasila tudi na Twitterju. "DJ Afrojack je eden od mojih najboljših prijateljev in vedno bo. Je moral biti pa res počasen teden, da so si mediji izmislili tako smešno zgodbico," je zapisala Paris, Afrojack pa dodal: "Z Paris sva najboljša prijatelja že skoraj eno leto in tako tudi ostaja. Naslednič me raje poslušajte."

 




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.