Paris Hilton z 18. parfumom

Foto: EPA
Foto: EPA
Plavolasa starleta je ena tistih deklet, ki v vsaki stvari najde prodajno nišo. Tako se je odločila, da bi rada imela parfum s svojim imenom. Zdaj jih ima že osemnajst.
Oglej si celoten članek

Paris Hilton je od nekdaj znala izkoristiti svojo slavo, za katero niti ne vemo, kako je do nje prišla. A vseeno je imela svoj resničnostni šov, svojo linijo oblačil in modnih dodatkov. Zdaj pa je na prodajne police postavila svoj novi parfum - že osemnajsta dišava, ki nosi njeno ime.

Čeprav se je v zadnjih nekaj letih umaknila iz scene, še vedno preseneča z novostmi. Sicer se trenutno najbolj posveča svojim (Paris je po novem DJ-ka). Do lanskega leta je zvezdnica izdala 17 dišav in te prodala v kar 40 milijonih stekleničkah po celem svetu.

Svojo prvo dišavo je izdala leta 2005 in letos, ko obeležuje deseto obletnico prvega parfuma, se je odločila, da bo naredila novega z imenom Paris Hilton Limited. Ta bo imel podoben vonj kot njen prvi parfum, le da bo močnejši in da bo njegova steklenička veliko bolj elegantna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.