Paris je že dolgo samska

Foto: Žurnal24 Tega, da je Paris zapustila Douga, se je razveselila vsa družina. (Foto: Flynet/
Paris Hilton je s svojo družino praznovala njen sveži samski stan. Da je Paris znova samska, se je veselil tudi njen dedek Barron.
Oglej si celoten članek

Parisina starša Rick in Kathy naj bi bila olajšana, da se njuna hči ne videva več z Dougom Reinhardtom. "Paris že dolgo časa ni bila več zaljubljena vanj, a se ji je smilil, da bi ga zapustila," je izdal vir. "Zapustila ga je že pred tedni," je še dodal.

Odtujil naj bi ju resničnostni šov, ki ga je pripravljal Doug. "K šovu je hotel nagovoriti tudi Paris, zaradi česar sta se sprla. Ona ima namreč že svoj šov," je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.