Paris predstavila kolekcijo čevljev

Foto: Reuters Paris Hilton Foto: Reuters Paris Hilton Foto: Reuters Paris Hilton Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji Foto: www.heels.com Paris Hilton, čevlji
Slavna dedinja Paris Hilton je prejšnji teden v Istanbulu predstavila kolekcijo čevljev, ki je že dobila svoj krog oboževalcev.
Oglej si celoten članek

Paris Hilton je pretekli teden razveselila svoje turške oboževalce, saj je v Istanbulu predstavila kolekcijo čevljev. Oboževalci so se ji pridružili v enem od nakupovalnih centrov, kjer so imeli priložnost, da zvezdnico osebno spoznajo. Vsak, ki je kupil par Parisinih čevljev, je namreč dobil zapestnico, ki je služila kot vstopnica za srečanje s slavno dedinjo. Parisine čevlje lahko nosite tudi Slovenke, saj jih je mogoče naročiti prek spleta.

Tridesetletna zvezdnica pa z modo še ni opravila. Le dva dni za tem, ko je v Istanbulu promovirala kolekcijo čevljev, je odletela v Mumbaj, kjer je predstavila še kolekcijo torbic in drugih modnih dodatkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.