Paris se je zapisala v zgodovino

Foto: Žurnal24
Najslavnejša dedinja na svetu Paris Hilton se bo postavila ob bok slavnemu Oscarju Wlideu, saj bodo njen citat zapisali v najnovejši izdaji Oxfordovega slovarja citatov.
Oglej si celoten članek

V 65. izdaji slavnega slovarja bodo zbrali več kot 20 tisoč novih citatov, med njimi pa je svoje mesto našla tudi Parisina modrost. Zvezdnica se bo namreč zapisala v zgodovino s citatom "Oblecite se lepo kamorkoli greste. Življenje je prekratko, da bi se preprosto zlili z okolico."

Paris med velikimi imeni zgodovine
28-letna Paris se bo tako pridružila slavnim umetnikom, pisateljem in politikom, ki so svoje mesto že našli v Oxfordovem slovarju. Med njimi sta tudi veliki Oscar Wilde in starokitajski filozof Konfucij.

V letošnji izdaji pa boste med drugim lahko prebrali tudi citat ameriškega predsednika Baracka Obame, ki pravi: "Lok zgodovine je dolg, vendar se vselej nagiba k pravici." Pozabili niso niti na nekdanjo kandidatko za ameriško podpredsednico Sarah Palin, ki je zaslovela s citatom: "Kaj je razlika med hokejsko mamo in pitbulom? Šminka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.