Paris si je našla še mlajšo igračko

Foto: Instagram Paris Hilton, Jordan Barrett Foto: Profimedia Paris Hilton, Jordan Barrett Foto: Profimedia Paris Hilton, Jordan Barrett Foto: Profimedia Paris Hilton, Jordan Barrett
Paris Hilton naj bi se zagledala v 18-letnega Avstralca.
Oglej si celoten članek

Pa tako ponosni smo bili na Paris Hilton! Pred desetimi leti je naokoli hodila brez spodnjic in svojo malo Paris veselo kazala paparacem, v zadnjih nekaj letih pa se je 33-letna dedinja hotelskega imperija Hilton umirila. Nobenih škandalov, nobenega javnega pijančevanja … Sedaj pa se je lepotička vrnila na prvo stran tabloidov. Kot poročajo, naj bi med svoja bedra ujela 18-letnega manekena Jordana Barretta. Mladenič naj bi se k 15 let starejši Paris na neki zabavi med tednom mode v Milanu stiskal kot 5-letnik k mamici. Lokal sta zapustila skupaj in fotografije zabavne noči objavila na družbenih omrežjih.

Paris je pri triintridesetih očitno že "cougarca“. Tudi njen zadnji fant, s katerim je bila dve leti, River Viiperi, je bil veliko mlajši od nje, in sicer kar 10 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.