Paris si v zvezi s Caro želi le še te odobritve

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Te dni je na tapeti eden trenutno najbolj razvpitih hollywoodskih parčkov, Paris Jackson in Cara Delevingne, a očitno njune ljubezni še niso požegnali prav vsi.
Oglej si celoten članek

Vroča romanca med hčerko pokojne glasbene legende Michaela Jacksona, Paris Jackson, in trenutno eno najuspešnejših supermodelov, ki se strmo vzpenja tudi v filmski industriji, Caro Delevingne, je naletela na manjšo prepreko, ki pa precej muči predvsem Paris. Čeprav je njena družina izredno lepo sprejela novo ljubezen, njen brat Prince je prijateljem celo zaupal, da bi bil Michael zagotovo navdušen nad to zvezo, pa se je zataknilo pri babici in dedku.

19-letnica si obupno želi, da bi Katerine in Joe požegnala njeno vezo z 25-letno Caro, zato se je po pomoč obrnila k svojima tetama La Toyi in Janet Jackson. Babica in dedek Jackson menda nista najbolj navdušena nad to idejo, zato Paris, ki menda še nikoli ni bila v tako ljubečem razmerju, upa, da ju bosta teti omehčali.

Dekleti sta se sicer spoznali maja lani, na podelitvi filmskih in video nagrad MTV, in sta od takrat menda neločljivi. Prvič so ju z roko v roki ujeli novembra, ko sta zapuščali enega izmed nočnih klubov. December in praznike sta preživeli v Evropi, kjer Cara snema novo serijo, pred nekaj dnevi pa so ju paparaci ujeli med vročim poljubljanjem na ulici.

Foto: Profimedia Paris Jackson

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.