Paris v kopalkah za 42 evrov

Foto: FameFlynet Paris Hilton Foto: Topshop Topshop, 42 EUR Foto: Topshop Topshop, 44 EUR Foto: Asos We Are Handsome, 256,10 EUR Foto: Asos We Are Handsome Foto: Asos We Are Handsome , 338 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 25,89 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, prej 29,99 EUR, zdaj 19,99 EUR
Po navadi ni tako, da bi si oblačila in dodatke, ki jih nosi Paris Hilton, lahko privoščila vsaka. Tokrat pa se je starleta pojavila v kopalkah, ki so verjetno cenejše od tistih, ki jih nosite vi.
Oglej si celoten članek

Dvodelne kopalke s topom brez naramnic in potiskom konjev, ki galopirajo po plaži, je Paris kupila v znani modni prodajalni z ulično modo Topshop in zanje odštela 42 evrov.

Kopija dražje različice

Kopalke s potiskom, ki jih lahko najdete v različnih dostopnejših modnih prodajalnah, so sicer narejene po vzoru prestižnejše modne znamke We Are Handsome, ki že nekaj sezon ponuja kopalke s potiski pokrajine, živali in objektov. Kopalke so namenjene predvsem drznejšim ženskam in tistim, ki si jih seveda lahko privoščijo. Za dvodelni komplet je namreč treba odšteti več kot 200 evrov, za enodelke pa tudi več kot 300 evrov.

Všeč nam je, da se tudi zvezdnice vse pogosteje odločajo za dostopnejše modne kose.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.