Paris zakrivila pretep

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Novi fant Paris Hilton ima rahle živce.
Oglej si celoten članek

Paris Hilton in njen novi, deset let mlajši ljubimec River Viiperi sta se včeraj zabavala v nekem nočnem klubu v Las Vegasu. A vesela noč se je končala z aretacijo.

Parisin španski maneken je namreč udaril nekega drugega gosta, ker se je Paris poljubljala z njegovim dekletom. Te govorice je dedinja hotelskega imperija pozneje sicer zanikala. Kot je izjavila, jo je parček nadlegoval. "Paris je povedala, da sta se jima preveč približala. River moškega ni udaril, le sunil ga je stran, ker je želel Paris zaščititi,“ je izdal vir. Žrtev je Riverja prijavila policiji, ki ga je nato aretirala, a ga kmalu spet izpustila. Kot še poročajo mediji, pa se zgodba še ne bo končala. Riverja naj bi zaradi incidenta čakala tožba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.