Partner Dimičeve tudi maneken

Foto: Žurnal24 (Foto: LifeClass hotel)
Partner nekdanje vodje kabineta predsednika vlade Simone Dimic, Roman Horvat, je denar služil tudi kot maneken. Za 250 evrov je namreč nastopil v oglasu za portoroški hotel.
Oglej si celoten članek

V reklamnem oglasu, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi, je Roman Horvat nastopal kot romantičen ljubimec, ki s skupaj z manekenko uživa v prestižni ponudbi skupine portoroških hotelov.

Po pisanju spletnega portala Požareport je Horvat oglas posnel še v času, ko je bil predsednik uprave Istrabenza (družbe, ki ima v lasti omenjene hotele) Igor Bavčar. Horvat pa je za celodnevno snemanje videospota prejel 250 evrov.

Spomnimo, da je partner Simone Dimic tudi solastnik turistične agencije Escape in naj bi bil lastnik luksuzne vile v Dubaju. Fotografije vile si oglejte na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.