Pas: dodatek, brez katerega ne gre

Foto: Žurnal24 Poudarite obline – širok pas kombinirajte preko jakne. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Med nepogrešljivimi modnimi dodatki jeseni in zime izpostavimo pas, s katerim ste lahko vedno videti drugače. Kombinirajte ga h kavbojkam in pleteninam, z njim pa popestrite tudi jakno ali plašč.
Oglej si celoten članek

Če se želite v mrzle dni podati modno obarvani, ne pozabite na pas. Kombinirate ga lahko s čimerkoli, z njim poudarite pas in vitko telo, nosite pa ga lahko tudi kot modni dodatek – s pasom boste najenostavneje monotoni dnevni kombinaciji vdahnili živahnost. 

Tanjši ali širok
Kakršnegakoli izberete, s pasom to sezono ne morete zgrešiti. Modni strokovnjaki na prvo mesto postavljajo ženstvene tanke pasove, ki jih lahko nosite preko obleke, z njim poživite krilo z višjim pasom ali široko tuniko. Nič manj modni ne boste niti z debelejšim pasom, s pasom, pletenim v kito, ali s takšnim z resicami ali neti.

Usnjen ali lakast
Poigrate se lahko tudi z izbiro materialov. Vam je bolj všeč usnjen, takšen iz umetnih materialov, lakast ali svetlikajoč se pas? Širok prepleten pas izberite v črni, bež ali v barvi kostanja, zgrešiti pa ne morete niti pri izbiri tankih pasov iz gladkega svetlikajočega se usnja. Nekoliko bolj pazljivi bodite pri izbiri in kombiniranju zlatih pasov – izberite temnejši odtenek in ga kombinirajte s pleteninami v rjavih odtenkih.


Modna kombinacija: pas in pletenine. © Fendi

 
Elegantno
Tiste, ki ste rade videti ženstveno in elegantno, za poslovni videz izberite srednje dolgo krilo s tankim črnim pasom in z njim poudarite vitko postavo. Pridih elegance boste s tankim pasom dodali tudi enobarvni oprijeti ali širši obleki. Za bolj glamurozen večerni videz k svileni srajci kombinirajte tanek črn lakast pas, z njim pa popestrite tudi večerno obleko.

Pletenine ga obožujejo
Lahko bi rekli, da je popestritev pletenin s pasom to jesen in zimo obvezna. Širok usnjen pas kombinirajte k enobarvni obleki, daljši jopi ali jakni, narejeni iz pletenin. Še bolj modni boste videti z debelo odpeto jopo, ki jo krasi rjav pas z opaznimi detajli.

Kar pogumno
Pas lahko kombinirate s čimerkoli, zato kar pogumno. Če želite biti v koraku z modo, s pasom popestrite jakno, plašč ali bundo – ni nujno, da je pas na vašem zimskem oblačilu že dodan, dodajte ga sami in izoblikujte svoj stil.

Nekaj namigov z modnih pist poiščite v galeriji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.