Patrickove zadnje besede ženi

Foto: FameFlynet Lisa Niemi Patrick Swayze Foto: FameFlynet Lisa Niemi Patrick Swayze Foto: FameFlynet Lisa Niemi Patrick Swayze Foto: FameFlynet Lisa Niemi Patrick Swayze Foto: FameFlynet Lisa Niemi Patrick Swayze
Lisa Niemi, žena pokojnega igralca Patricka Swayzeja, je izdala biografijo, v kateri opisuje življenje z igralcem in njegovo bitko z rakom na trebušni slinavki. Javnosti je razkrila tudi zadnje Patrickove besede.
Oglej si celoten članek

V knjigi Worth Fighting For Lisa razlaga, kako se je začelo njeno življenje s Patrickom, natančno pa opisuje tudi dneve, ko so igralcu povedali, da je zbolel za rakom na trebušni slinavki. Ko se je izkazalo, da mu kemoterapija ne pomaga, ni odnehal, pripoveduje Lisa: "Bil je odločen, da bo premagal bolezen in vse skupaj je prenašal zelo mirno." Petinpetdesetletna plesalka v knjigi opisuje njune zadnje trenutke in svoje občutke, ko je Patrick padel v komo. "Dva dni pred smrtjo sta ga obiskala moj brat Eric in njegova žena Mary. Lepo ju je pozdravil, nato pa je padel v komo. Moje zadnje besede Patricku? Ljubim te. Isto je on rekel meni. Štirinajstega septembra 2009, v ponedeljek zjutraj, sem se ulegla k njemu, ga prijela za roko in čutila njegov pulz, ki ga kmalu ni bilo več."

Odkritje bolezni

Lisa v knjigi pripoveduje tudi o tem, kako sta izvedela za Patrickovo bolezen. "Bilo je na silvestrovo 2008, bila sva pri prijateljih v Aspnu. Ko smo nazdravili s šampanjcem, se je Patrick spačil, ko je pogoltnil pijačo, a ni rekel ničesar. Teden kasneje me je vprašal, če se mi zdi, da ima rumene oči. Res jih je imel in naslednji dan sva šla k zdravniku. Po več testih nama je zdravnik le s težavo povedal, da ima Patrick raka." Igralec je umrl leto in pol po tem, ko so mu določili diagnozo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.