Patrickovo največje obžalovanje

Foto: Žurnal24 Knjiga bo izšla konec septembra.
V javnost prihaja vedno več odlomkov iz Swayzejeve biografije. V enem poglavju je igralec govoril tudi o svoji neizpolnjeni želji.
Oglej si celoten članek

Swayze v knjigi The Time Of My Life piše, da mu je zelo žal, da ni nikoli postal oče. Njegova žena Lisa je v tretjem mesecu nosečnosti nenadoma splavila, in čeprav sta si močno želela naraščaja, jima ta ni bil usojen. "Zelo sem si želel postati oče. Imeti otroka z žensko, ki jo tako ljubim. In hotel sem biti dober oče, takšen oče, kot je bil moj," je zapisal pokojni igralec in dodal, da ga je spontani splav zelo potrl. "Žalost je bila uničujoča. Izguba je bila tako velika, da nekaj časa nisva poskušala zanositi. Govorila sva si, da imava še veliko let. Čez čas sva spet poskusila in upala, da nama bo uspelo, a nama ni.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.