Pattinson končno spregovoril

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Robert Pattinson je končno spregovoril o koncu ljubezni s Kristen Stewart.
Oglej si celoten članek

Robert Pattinson o svojem zasebnem življenju ne govori rad, zato o njegovi štiriletni zvezi s Kristen Stewart ni veliko znanega. Tudi ko je bilo ljubezni konec, lepotec ni črhnil besedice, kar se je sedaj spremenilo.

Zveza se je končala pred dobrim letom, in to na grd način. Kristen je Roberta namreč prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom, s katerim je delala. Da je konec njune zveze dvignil toliko prahu, Pattinsona čudi. "Sranje se pač zgodi. Bila sva mlada … To je povsem normalno. Koga to sploh zanima? Najhujši del vsega je, da moraš o tem govoriti. Kadar govoriš o drugih, to nanje vpliva na način, ki ga ne moreš predvideti,“ je 28-letnik povedal reviji Esquire.

Pattinson je tudi izdal, da ni lahko živeti v soju luči. Zanimanje paparacev se je s koncem sage Somrak sicer zmanjšalo, ko pa ga ujamejo, je razburjenje še vedno veliko. "Kadar vidim skupino paparacev, vedno pomislim: 'Moj bog, kaj so sedaj izvedeli.',“ je še dodal simpatični zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.