Pattinson za las ušel smrti

Foto: Žurnal24 Ob Robertu Pattinsonu v filmu Water for Elephants igrata tudi Reese Witherspoon
Robert Pattinson je imel neznansko srečo, saj ga je na snemanju njegovega novega filma skoraj pohodila slonica.
Oglej si celoten članek

Štiri tone težka slonica Rosie naj bi med snemanjem s svojega hrbta vrgla Roberta Pattinsona in se nato skoraj prevalila čez njega.

"V scenariju je bilo mišljeno, da Rosie hodi naprej, medtem pa maha z repom, vendar je pomešala znake svojega skrbnika," je pojasnil neimenovani vir. "Namesto tega je sedla na svojo veliko zadnjico, dvignila sprednje noge in se skoraj prevalila nazaj."

Kot je povedal vir, v tistem trenutku ni nihče vedel, kaj storiti, saj je Robert pri tem padel z njenega hrbta. Če bi se Rosie res prevalila nazaj, bi jo Robert lahko odnesel s hujšimi poškodbami ali celo umrl. "Imel je neznansko srečo, da je pristal z obrazom v kup blata. Bil je umazan, vendar nepoškodovan."

Oddahnil si je tudi zvezdnik: "Zelo vesel sem, da se ni zvrnila name."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.