Pattinson zaljubljen v slavno vnukinjo

Foto: FameFlynet/Žurnal24
Foto: FameFlynet/Žurnal24
Zvezdnika sage Somrak, Roberta Pattinsona, so opazili na zmenku z lepo rdečelasko, za katero se je izkazalo, da je hčerka Lise Marie Presley in vnukinja legendarnega Elvisa Presleyja.
Oglej si celoten članek

Kot poroča britanski spletni portal MailOnline, se je Robert Pattinson zagledal v igralko Riley Keough, vnukinjo Elvisa Presleyja. Kot je za omenjeni portal povedal vir, je parček neločljiv. "Robu je zelo všeč dejstvo, da je Elvisova vnukinja, v njegovih očeh je del rock'n'roll kraljevine."

Neki drug vir pa trdi, da je njuna romanca kratkotrajna in da zveza nima prihodnosti. No, kljub temu naj bi se zvezdnika dogovorila, da bosta skupaj preživela znani ameriški praznik dan neodvisnosti, preden bo Robert odpotoval v Toronto na snemanje novega filma Map To The Stars.

Najbolj zanimivo pri tem pa je, da sta se Riley in Robert spoznala prek Robertovega nekdanjega dekleta Kristen Stewart, ki je z Riley leta 2010 zaigrala v filmu The Runaways.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.