Paul McCartney na tleh

Foto: Žurnal24 Paul McCartney pa je včeraj zvečer postal že sedmič dedek, saj je rodila njegova

Your browser doesn’t support HTML5 video

Paul McCartney se je ob odhodu z odra na koncertu v Braziliji spotaknil in padel po tleh.
Oglej si celoten članek

Nekdanji beatlovec, 68-letni Paul McCartney, je po koncertu na stadionu Morumbi v brazilskem São Paulu veselo tekel v zaodrje, vendar mu je nasmeh v trenutku izginil z obraza, ko se je zapletel v kable in se zakotalil po tleh. Dogodek so ujele tudi kamere in tako je več kot 67 tisoč oboževalcev na velikem platnu videlo njegov padec, ki si ga v zavihku video lahko ogledate tudi vi.

Mnogi so se prestrašili, da se je poškodoval, vendar je McCartney nemudoma vstal, kot da se ni zgodilo nič.

Paul je na koncu svojega koncerta v Braziliji izjavil: "Vedno govorim, da imam zagotovo v sebi nekaj latinskoameriške krvi, ker se tako močno povežem z njihovo ljubeznijo do glasbe, ljubeznijo do ritma in ljubeznijo do melodije. Čutim, da sem močno povezan z Latinskoameričani."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.