Pazite se Denise Dame, po prijavi pokasirala nekaj tisočakov!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tega nikar ne počnite, če ne želite, da vam lepotica izprazni denarnico …
Oglej si celoten članek

Z našo starleto Denise Dame ni dobro češenj zobati. V preteklosti je že večkrat povedala, da ima na sodišču odprtih več "tožbic", najbolj pa jo lahko razjezite s tem, da delite njene avtorsko zaščitene vsebine, ki jih deli na plačljivih spletnih mestih, kot je recimo njena erotična vsebina na portalu Only Fans.

Denise je na Instagramu razkrila, kako je lansko leto na policijo, zaradi domnevne objave avtorsko-pravno zaščitenih del, prijavila neznanega storilca. Denise se je s storilcem pogodila na izvensodni poravnavi, po kateri ji je dolžan izplačati 4000 evrov. "To se zgodi z ljudmi, ki ilegalno delijo moje vsebine. Odškodninico bom verjetno zapravila v Pradi. Kar naprej delite, mamica rabi nov par čevljev, torbico ali pa morda hišo," je starleta zapisala na Instagramu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.