Pazljivo pri izbiri krem, ki obljubljajo čudeže

Foto: Lux-Factor
Foto: Lux-Factor
V poplavi kozmetičnih izdelkov in blagovnih znamk je težko izbrati kozmetiko, ki zares ustreza vašemu tipu kože, dejansko deluje, poleg tega pa ne vsebuje nevarnih in škodljivih snovi.
Oglej si celoten članek

Če se zjutraj v ogledalu prvo zazrete v nadležne gubice in izrazne črte na vašem obrazu, niste edini. Večina žensk prve znake staranja opazi že v zgodnjih tridesetih, ko gubice niso zgolj posledica let, temveč odražajo tudi nezdrav življenjski stil. Stres, neuravnotežena prehrana, onesnažen zrak in uporaba agresivnih izdelkov na vaši koži puščajo sledi, le-ta pa izgublja sijaj, elastičnost in postaja vedno bolj povešena.

Posezite po naravni kozmetiki

Kozmetični izdelki, ki jih vsakodnevno uporabljamo, kot denimo dnevna krema, so še kako pomembni in na srečo se je tudi v Sloveniji pojavila kozmetika, ki temelji na naravnih sestavinah in deluje izredno učinkovito, a hkrati neinvazivno in brez nezaželenih stranskih učinkov, poleg tega pa tudi NI testirana na živalih.

To je certificirana naravna kozmetika Lux-Factor, ki je na našem tržišču nedavno predstavila tudi izredno učinkovito kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino evropskega izvora. Le-ta že po nekaj dneh uporabe vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gubice, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema prodira v kožne celice in izboljšuje strukturo kože, posledica redne uporabe pa je zdrava in mladostna koža.

Hialuron evropskega porekla

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D Hyaluron krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100 % naravni hialuron evropskega porekla ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje samo strukturo kože.

 

 

 

 

 

 

 

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Naravna dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je klinično testirana, priporočajo jo strokovnjaki, med njimi tudi magistra farmacije Nina Šurbek Fošnarič, ki je po testiranju povedala: "Strokovnjaki in farmacevti smo resno pristopili k analizi sestavin v kremah ter sami testirali delovanje in učinek, da bi ugotovili, katera krema proti gubicam zares deluje in vsebuje naravne sestavine za varno uporabo brez škodljivih stranskih učinkov. Kot magistra farmacije priporočam izredno učinkovito kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti, zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Krema Lux-Factor 4D Hyaluron je klinično testirana in ima ustrezne certifkate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!" 

Pozabite na botoks

Vse bolj priljubljeno postaja tudi pomlajevanje obraza z injekcijami botoksa, le-te pa ponujajo samo kratkotrajno rešitev in pogosto poskrbijo za izumetničen videz. Z naravno kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron pa lahko brez škodljivih posledic dosežete tudi do 80 % mlajši videz kože na obrazu, prve rezultate pa boste opazili že po 14 dneh uporabe kreme, ki je tudi odlična podlaga za ličila.  

Bi jo želeli preizkusiti tudi vi?    

Prav zdaj lahko kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z več kot 50 % popustom, samo na www.lux-factor.com!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.