Peaches sodelovala v orgijah

Foto: Žurnal24 Peaches Geldof
Peaches Geldof je poskrbela za nov škandal. V javnosti so se pojavile fotografije, iz katerih je razvidno, da je sodelovala v orgijah.
Oglej si celoten članek

V javnosti naj bi se pojavile fotografije Peaches Geldof, hčerke glasbenika Boba Geldofa, ki prikazujejo 22-letnico v orgijah, v katerih je sodelovalo pet ljudi. Fotografije naj bi le potrdile njen takrat že tako divji življenjski stil.

Hči slavnega glasbenika – njena mama Paula Yates je zaradi prevelikega odmerka heroina umrla v 41. letu starosti – je z divjim načinom življenja začela lani, ko se je začela družiti z družbo mladih bogatih in razvajenih ljudi v Los Angelesu. Kasneje je z omenjeno družbo prekinila stike in se sedaj osredotoča na svojo kariero v Britaniji. "Postala je drugačna oseba. Dela na svoji karieri, je motivirana, odločena, da uspe, in se z njimi ne druži več," je po objavi golih fotografij povedal njen prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.