Pečenje predsednika ni bilo najbolj gledano

Foto: Aljoša Kravanja
Foto: Aljoša Kravanja
Oddajo Na žaru z Ladom Bizovičarjem, v kateri je gostil Boruta Pahorja, si je v nedeljo zvečer ogledalo kar 64 odstotkov gledalcev, a s tem niso podrli rekorda.
Oglej si celoten članek

Osrednji gost tretje iz serije oddaj Na žaru z Ladom Bizovičarjem je bil predsednik države Borut Pahor. Oddajo si je ogledalo 64 odstotkov gledalcev in je imela 31,3-odstotno gledanost v ciljni skupini med 18 in 54 let.

"Vrtenje“ predsednika na žaru je najbolj gledana oddaja od junija 2010, zavihtela pa se je tudi na drugo mesto najbolj gledanih oddaj v zadnjih 16 letih. Več ljudi je gledalo le finalno oddajo prve sezone Slovenija ima talent.

Predsednik je svoj nastop v oddaji napovedal že konec decembra in s tem povzročil kar nekaj razburjenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:40 16. Februar 2016.

    resno misliš da samo 2/3?

  • 07:18 16. Februar 2016.

    Zaradi njegove funkcije je oddaja zgubila svoj namen in značaj. Prepričan sem, da bo že naslednja s Kobalom bolj originalna. …

  • 19:24 15. Februar 2016.

    Dvo-tretjinska podpora temu cepcu kaže na to, da je v SLO prb. 2/3 prebivalcev delno do zmerno retardiranih.<br />Dokaz tej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.