Pejić v vlogi gejevskega sina

Foto: Facebook Andrej Pejić
Andrej Pejić je v turški seriji Fatih zaigral v vlogi gejevskega sina grofa Drakule.
Oglej si celoten članek

Iz manekenskih v igralske vode se je podal že v spotu Davida Bowieja in v Balzacovi Seraphite, sedaj pa v vlogi gejevskega sina grofa Drakule, ki se zaljubi v turškega sultana in prevzame islamsko vero, Andrej Pejić nastopa v turški seriji Faith. Androgenega manekena je na snemanju varovalo kar pet telesnih stražarjev, a mu je vseeno uspelo pasti s konja. Kot pravi profesionalec je z delom, takoj ko so mu prekrili brazgotine na bradi in roki, nadaljeval.

"Igranje je pras***, igranje v jeziku, ki ga ne govoriš, pa še večja," je tvitnil Pejić, ki sicer pravi, da je igra veliko bolj kreativna od hoje po modnih brveh.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.