Pekarna Ane Roš že na dan odprtja ostala brez ponudbe

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Svetovno priznana chefinja je v središču prestolnice odprla pekarno.
Oglej si celoten članek

Po nekajmesečnem pričakovanju - sprva so jo hoteli odpreti že junija - je chefinja Ana Roš danes v Ljubljani odprla Pekarno Ana. Pričakovanje je bilo tako veliko, da so ljudje na svoj kos kruha v vrsti čakali že pol ure pred odprtjem, čez slabe tri ure pa niso imeli več kaj ponuditi. 

"Notri je samo še par malenkosti," nam je nekaj po 11. uri povedala Ana in dodala: "Mislim, da to pomeni, da si strašansko želimo dobre pekarne."

Kaj vse je mogoče dobiti v pekarni, kakšne so cene in kako je sploh videti pekarna cenjene chefinje, pa si oglejte na Style.Over.Net. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:59 8. Oktober 2022.

    Nikoli nisem maral nobene stvari, okoli katere se je zganjala fama. In okoli Roševe se zganja huda fama. Da bi …

  • 09:52 8. Oktober 2022.

    Cenik nima napisano ali je npr. cena za 1 dl ali 2dl soka ...samo ceno, pa vsi izdelki na sliki …

  • 14:27 7. Oktober 2022.

    voda 2.0 kaj je to ? količina, ocena ? ja no firbec je firbec, za lakoto potešit pa dolg ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.