Peli na playback in dobili kazen

Foto: Žurnal24 Playback je na Kitajskem prepovedan od olimpijskih iger. (Foto: Shutterstock)
Kitajske oblasti so kaznovale dve pevki, ker sta peli na playback.
Oglej si celoten članek

Dve pevki, ki sta na tamkajšnji glasbeni sceni še precej neuveljavljeni, so oblasti kaznovale, ker sta na prizorišču le odpirali usta in se pretvarjali, da pojeta. Ministrstvo za kulturo ju je kaznovalo s približno 5.500 evri. Kaznovanje pevk je na Kitajskem dvignilo veliko prahu, saj javnost meni, da obstajajo dvojna merila in da bi morali za petje na playback kaznovati tudi priljubljene pevske zvezde.

Playback je na Kitajskem prepovedan od afere, ki se je zgodila na odprtju olimpijskih iger v Pekingu, kjer je na prizorišču usta odpirala neka deklica, ki so jo za nastop izbrali zaradi njenega ljubkega videza. Pesem pa je v ozadju zapela neka druga deklica, ki organizatorjem ni bila všeč zaradi "neprivlačnega" videza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.