Penélope Cruz je oddana!

Foto: Žurnal24 Javier in Penélope sta se zaljubila pred dvema letoma, med snemanjem filma Vicky
Španska igralka Penélope Cruz je v začetku tedna obljubila večno zvestobo svojemu izbrancu, Javierju Bardemu. Zaljubljenca sta v zakonski jarem skočila daleč od oči javnosti, na Bahamih.
Oglej si celoten članek

O poroki sanjskega para se je govorilo že kar nekaj mesecev, zdaj pa se je končno zgodilo. Penélopina tiskovna predstavnica Amanda Silverman je sinoči potrdila govorice, da sta zaljubljenca končno dahnila usodni da.

 

Javier in Penélope sta si večno zvestobo obljubila na sanjskih Bahamih, v luksuzni vili bližnjega prijatelja. Obred je bil po besedah tiskovne predstavnice majhen, mladoporočencema so se pridružili le najožji prijatelji in družina.

 

Nevesta je po besedah mnogih naravnost blestela, za svoj najlepši dan v življenju pa si je nadela poročno obleko, ki jo je izdelal njen dober prijatelj in priznani modni kreator, John Galliano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.