Penélope Cruz z družino na Korčuli

Foto: Pixsell Penelope Cruz, Javier Bardem Foto: Pixsell Penelope Cruz, Javier Bardem Foto: Pixsell Penelope Cruz, Javier Bardem Foto: Pixsell Penelope Cruz, Javier Bardem Foto: Pixsell Penelope Cruz, Javier Bardem Foto: Pixsell Penelope Cruz, Javier Bardem Foto: Pixsell Penelope Cruz, Javier Bardem
Igralka je z možem Javierjem Bardemom in sinčkom Leom včeraj prispela na Korčulo, kjer bo nadaljevala snemanje svojega novega filma.
Oglej si celoten članek

Penélope Cruz je včeraj popoldne prispela na sosednje Hrvaško s svojim možem Javierjem Bardemom in osemmesečnim sinom Leom. Igralka bo naslednji teden na Korčuli posnela nekaj prizorov za svoj novi film z naslovom Venuto al Mondo, ki ga je zadnjih nekaj tednov snemala v Sarajevu.

Prihod slavnega para in njunega malčka je potekal pod poostrenim varnostnim nadzorom lokalne policije, ki jih je pospremila do razkošnega hotela na otoku.

Oskarjevka v filmu igra vdovo, ki pripelje najstniškega sina v Bosno, da bi videl mesto, kjer mu je v vojni umrl oče. Film bodo naslednji teden snemali tudi na polotoku Pelješac. Slavna igralka naj bi na Korčuli ostala deset dni, snemanje pa se bo nadaljevalo v Rimu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.