Penelope izdala hčerino ime

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Penelope Cruz je povedala, kako je poimenovala hčerko, ki se je rodila 22. julija.
Oglej si celoten članek

Z možem Javierjem Bardemom sta malčici nadela ime Luna Encinas Cruz.

Dojenčica se je rodila 22. julija v Madridu. Luna v španščini pomeni isto kot v slovenščini, Encinas pa je priimek Javierjevega očeta, pomeni pa zimzeleni hrast.

O porodu ni veliko znanega. Razvedelo se je le, da je bila porodna soba polna. Poleg Bardema sta Penelope za roko namreč držala tudi njena sestra Monica in njen brat Eduardo.

Javier in Penelope imata sicer še sinčka. Leonardo je star dve leti. "Od prve sekunde dalje začutiš to neverjetno ljubezen. Gre za revolucionarno izkušnjo. Bolje tega ne znam opisati. V hipu ti življenje obrne na glavo. Za predpriprave imaš na voljo devet mesecev, a takoj, ko zagledaš obraz, se spremeniš,“ je po rojstvu sina povedala 39-letna zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.