Penelope je najbolj seksi ženska na svetu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po mnenju revije Esquire je najbolj seksi ženska na svetu Penelope Cruz.
Oglej si celoten članek

"Je brez fizičnih pomanjkljivosti ... Na njenem obrazu ni skrivnosti, vsaj ne o njej. Vendar pa njen obraz pove vam in vsem okoli vas veliko o vas samih. Če se želite počutiti kot najbolj obsojani moški na svetu, se za mizo v restavraciji usedite z najbolj seksi žensko na svetu," so zapisali. 

Naziv je za igralko veliko čast. Kot je dejala, je včasih rada dramatizirala. "Sama sebi sem včasih otežila življenje, še posebej v najstniških letih in potem v dvajsetih. Privlačila me je drama," je povedala. 

Penelope sicer o svojem zasebnem življenju ne govori rada. Na vprašanja o možu, igralcu Javierju Bardemu, sinu Leu in hčerki Luni namreč ni želela odgovarjati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.