Penélope proti suhim manekenkam

Foto: Žurnal24 Penélope stavi na samozavest. (Foto: Reuters)
Lepa španska igralka Penélope Cruz je zgrožena nad koščeno suhimi manekenkami, s katerimi so obsedena mlada dekleta.
Oglej si celoten članek

Penélope Cruz, ki velja za eno najlepših žensk v filmski industriji, trdi, da suhe manekenke ne bi smele biti nikakršen vzor najstnicam, ki v revijah gledajo njihova telesa in postajajo vedno bolj obsedena s svojim videzom.

"Prepovedala bi prodajo vseh revij, ki mlade spodbujajo k hujšanju. Kdo pravi, da je suho telo lepo telo? Nekateri so res bolje videti suhi, nekateri pa preprosto ne," je dejala Penélope. Dejala je še, da tudi sama ni obsedena z videzom. "Kdor me ima rad, me bo imel rad takšno, kakršna sem," pravi Cruzova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.