Penélope: "Sovražim Evo Longorio!"

Foto: Žurnal24 Penélope je prepričana, da želi Eva s svojo romanco z Eduardom le priti v medije
Penélope Cruz je dejala, da sovraži Evo Longorio, ker ima občutek, da bo zlomila srce njenemu mlajšemu bratu.
Oglej si celoten članek

Šestintridesetletno Penélope po besedah njenih prijateljev skrbi za mlajšega brata Eduarda, ki je že dva meseca v zvezi z Evo Longorio. Igralka je dejala, da Evo sovraži, ker se ta po njenem mnenju s 26-letnim Eduardom samo poigrava.

"Penélope je prepričana, da Eduardo Evi ne pomeni nič in da gre le za običajno avanturo, medtem ko se je on zanjo resno ogrel," je povedal neimenovan Penélopin prijatelj za National Enquirer in dodal, da je igralka zaradi tega razkačena.

"Eva mu bo zlomila srce, potem pa si bo poiskala novo žrtev," naj bi igralka povedala svojim prijateljem. Penélope je menda tako besna, da je celo izjavila, da je Eva drugorazredna igralka, ki želi prek njenega brata prispeti v medije. Eva njenih besed še ni komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.