Peniški komolec

Foto: Žurnal24 Marianne Faithfull bi za vnuka naredila vse.
Za svojega vnuka požrtvovalna babica Maggie žrtvuje svoj ugled. Postane namreč zvezda nočnega kluba.
Oglej si celoten članek

V filmu Sama Garbarskega Irina Palm v glavnih vlogah navdušujeta Miki Majnolović in Marianne Faithfull, ki je v šestestesetih zaslovela kot pevka in dolgoletna ljubica Micka Jaggerja.

V noči našla luč
Požrtvovalna babica Maggie skuša svojemu vnučku, ki s težko boleznijo leži v bolniški postelji, pomagati do edine možnosti ozdravitve – zdravljenja v Avstraliji. Za to pa seveda potrebuje denar – veliko denarja. V iskanju zaposlitve nevede zaide v nočni klub, kjer iščejo nove hostese – a ne takšne, kot jih ima v spominu naivna Maggie. Klub Sexy World v londonski četrti Soho, ki ga vodi Miki (Miki Manojlović), tako konzervativno gospo srednjih let spremeni v Irino Palm, zvezdo nočnega kluba, kjer moški svoje ude vtaknejo v luknjo v steni, ona pa jim s spretnimi rokami pomaga do vrhunca. Tako po nekaj tednih tudi stakne poškodbo, duhovito imenovano kot peniški komolec. Svoje dvojno življenje skuša obdržati zase, a kmalu ji na žulj stopijo obrekljive prijateljice in sin, vnukov oče. Maggie prek Irine, svojega nočnega alter ega, ponovno najde tisto, za kar je vredno živeti tudi podnevi – ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.