Penn osvojil Scarlett s politiko

Foto: Žurnal24 Scarlett in Sean se pred paparaci ne skrivata več. (Foto: YouTube)
Govorice, da sta Sean Penn in Scarlett Johansson par, očitno držijo. Igralec naj bi 24 let mlajšo igralko očaral z zgodbami o politiki.
Oglej si celoten članek

"Scarlett meni, da je Sean prekrasen moški, ker ga skrbi za druge in ve veliko o politiki. Ure in ure ga posluša, pri tem pa se ne dolgočasi," je ameriškim medijem razkril igralkin prijatelj. Menda 26-letne igralke ne moti, da je Penn kar 24 let starejši od nje.

Pred kratkim so ju paparaci ujeli na letališču Van Nuys, od koder sta se z zasebnim letalom odpravila v Cabo San Lucas v Mehiki, kjer naj bi si privoščila romantično večerjo. Igralca naj bi se začela videvati na začetku januarja, kmalu po tem, ko sta Scarlett in Ryan Reynolds oznanila, da se ločujeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.