Penn z drugo v hotel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sean Penn naj bi prevaral Charlize Theron.
Oglej si celoten članek

National Enquirer poroča, da naj bi igralec z neko neznanko najel sobo v hotelu Sunset Tower Hotel v Hollywoodu. "Njegova spremljevalka je bila stara nekaj čez dvajset let. Nosila je kratko črno obleko. Bila je res seksi. Ko me je Sean zagledal, je zahteval ključ in z mladenko pohitel proti dvigalu. Telesna govorica je razkrivala, da v sobi zagotovo ne bosta igrala šaha,“ trdi očividec.

Pennova tiskovna predstavnica je razložila, da je bila tistega večera z igralcem Charlize Theron. Menda sta praznovala prvo obletnico zveze. Zanimivo pa je, da sta se igralca zaljubila šele januarja 2014. Tudi vir pravi, da tiskovna predstavnica ne govori resnice. "To ni bila Charlize,“ je prepričan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.