Penny Lancaster rodila

Foto: Žurnal24 Penny Lancaster, Rod Stewart Foto: Žurnal24 Penny Lancaster, Rod Stewart Foto: Žurnal24 Penny Lancaster, Rod Stewart Foto: Žurnal24 Penny Lancaster, Rod Stewart Foto: Žurnal24 Penny Lancaster, Rod Stewart Foto: Žurnal24 Penny Lancaster, Rod Stewart
Soproga rokerja Roda Stewarta je v londonski porodnišnici povila sina.
Oglej si celoten članek

Manekenka Penny Lancaster je povila sina, ki sta mu z možem Rodom Stewartom nadela ime Aiden. Par že ima enega otroka, petletnega sina Alastaira.

"Po dolgem pričakovanju njunega drugega otroka sta Rod in Penny ponosna in presrečna, da se je Aiden rodil," je povedal predstavnik za medije. "Rodil se je 16. februarja, mati in otrok sta zdrava in presrečna."

Na dan poroda sta se zakonca sprehodila do porodnišnice, vmes pa je Penny kupila šopek rož. Poglejte si v galeriji.

Manekenka, ki bo naslednji mesec dopolnila 40 let, je morala na umetno oploditev in vitro kar trikrat, preden je uspešno zanosila. Ko je izvedela, da je noseča, je jokala. Že pred tem je razkrila, da si njun sin Alastair izjemno želi bratca ali sestrice.

Za 66-letnega rokerja, ki je s Penny poročen od leta 2007, je to že osmi in tudi zadnji otrok, je povedal lansko leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.