Pepelka za najmlajše

Foto: Lutkovno gledališče Maribor
Foto: Lutkovno gledališče Maribor
Dopoldan z otroki preživite v gledališču. V Lutkovnem gledališču Maribor bodo ob 10.00 in 11.30 uprizorili lutkovno predstavo Pepelka.
Oglej si celoten članek

Ovdoveli drvar Jure v svoj samotni dom pripelje novo ženo in njeno hčer Agato. Njegova hči Lenka ju lepo sprejme, onidve pa jo zvito in pretkano izkoriščata, ob tem pa še zasramujeta in zmerjata. Nadeneta ji žaljivo ime Pepelka.

Kako se zgodba nadaljuje, je znano - Lenka, ki ima na svoji strani iskreno prijateljstvo živali, je za svojo dobroto in potrpežljivost nagrajena. Zgodijo se čarovnije, izgubi se čeveljček, ki ga najde princ. Odloči se, da bo poiskal lastnico čeveljčka ...

Cena vstopnice znaša pet evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.