Perez, kako si se spremenil!

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Najslavnejši ameriški blogar Perez Hilton se je v zadnjih treh letih spremenil v nabildanega frajerja.
Oglej si celoten članek

Perez Hilton je izgubil enega od svojih treh zaščitnih znakov. Znan je bil po svojem ostrem jeziku, kričečih oblačilih in polnejši postavi. Leta 2008 pa je začel s shujševalno dieto, ki je obrodila sadove. Shujšal naj bi več kot 30 kilogramov.

Zlobni jeziki namigujejo, da si je Perez svojo izklesano postavo kupil pri lepotnem kirurgu, kar blogar zavrača. "Trdo sem delal. V bistvu še vedno trdo delam. Treningi so zdaj intenzivnejši kot na začetku moje diete," pravi Perez in dodaja: "Počutim se bolje kot kadarkoli prej. Upam, da sem koga navdihnil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.