"Pes mi je spet prdnil v obraz"

Foto: FPA/Fame Pictures
Foto: FPA/Fame Pictures
Starleta Kendra Wilkinson ima zanimive težave s svojim psom. No, v bistvu ima smrdljive težave. Njen ljubljenček ji namreč prdi v obraz.
Oglej si celoten članek

Kendra Wilkinson je na svojem Twitter profilu zapisala, da njen pes Martini resnično ne zna zadržati svojih plinov. Ko se je odpravljala v posteljo, je skočil na posteljo in se ji pridružil, a harmonija ni trajala dolgo. "Končno, čas za spanec. In ravno, ko sem se udobno namestila, mi Martini prdne v obraz. Spet! Lahko noč," je na Twitterju zapisala zvezdnica.

S tem pa nočnih dogodivščin še ni bilo konec. Kendra je psa vrgla iz sobe, potem pa ji je začel "nagajati" njen mož Hank, ki si je zaželel malce ljubezni. In tudi to je Kendra delila s svojimi sledilci: "Hank Baskett, ti pohotni hudiček. Želim spati! Ampak, naj ti bo. Hahaha!" 26-letnica tako redno skrbi za zabavo svojih oboževalcev na Twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:33 15. Januar 2012.

    katastrofa ste, pa koga to briga, kdo je komu prdno v obraz, sploh pa tej psici, res katastrofa, grete po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.