Pesem Like a Virgin posvetila papežu

Foto: Žurnal24
Kontroverzna kraljica popa je svoje oboževalce na koncertu v Rimu presenetila, ko je pesem Like a Virgin posvetila papežu Benediktu XVI.
Oglej si celoten članek

"To pesem posvečam papežu, ker sem božji otrok. Vi ste božji otroci," je rekla  Madonna pred več kot 60.000 ljudmi na koncertu v Rimu v sklopu turneje Sticky and Sweet. Italijanski mediji so ta njen nastop označili za navadno provokacijo. "Na rimskem koncertu se Madonna ni mogla izogniti provokaciji, o kateri se bo verjetno še govorilo," piše na naslovnici Corriere della Sere.

Madonna je pesem odpela le nekaj kilometrov od Vatikana, kjer so jo že obtožili satanizma. Pevka, ki izhaja iz katoliške družine, je namreč leta 2006 na koncertu v Rimu izvedla parodijo na križanje, posledica tega pa so bile hude obtožbe. Vatikan je prav tako obsodil kontroverzni videospot iz leta 1989 Like a Prayer, v katerem zvezdnica zapeljuje črnega Jezusa.

Madonnina svetovna turneja se je začela prejšnji mesec z nastopom v Cardiffu, na londonskem stadionu Wembley pa bo zapela 11. septembra. Nam bo najbližje 25. septembra, ko bo nastopila v Budvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.