Pet boksarjev izginilo

Foto: Žurnal24 Tri romunske boksarje so v veleblagovnici ujeli pri kraji.
Čeprav na svetovnem boksarskem prvenstvu v Chicagu ne nastopajo kubanski predstavniki, ki jim je odhod v ZDA prepovedal predsednik Fidel Castro, pa incidentov ne manjka.
Oglej si celoten članek

Čeprav na svetovnem boksarskem prvenstvu v Chicagu ne nastopajo kubanski predstavniki, ki jim je odhod v ZDA prepovedal predsednik Fidel Castro, pa incidentov ne manjka. ZDA niso obljubljena dežela le za Kubance, ampak tudi za mnoge druge, kar so dokazali dva Egipčana, dva reprezentanta Ugande in en Armenec, ki so v času prvenstva izginili iz službenega hotela v Chicagu. A to še ni vse. Tri romunske boksarje so v veleblagovnici ujeli pri kraji, zato so jih skupaj z dvema trenerjema takoj izgnali iz države.

Romuni so bežali. © sourcename

 
"Poleg tega jih je Mednarodna boksarska zveza (AIBA) izključila iz svoje organizacije, tako da ne bodo mogli več nastopati na tekmovanjih pod njenim okriljem", je povedal Castro.

Boksarji so kradli
Po incidentih so organizatorji in AIBA sklicali krizni sestanek z vodji reprezentanc ter zagrozili, da bodo v primeru, če bodo posamezniki kriminalna dejanja posnemali, izključili vse predstavnike držav, iz katerih nepridiprav prihaja.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.