Pet cenejših rajskih destinacij

Foto: www.overwaterbungalows.net cayo coco_kuba Foto: www.andrewharper.com panama coral lodge Foto: www.clubbalihai.com club bali ahi moorea Foto: islandtropicalproperties.com anthonys key resort_honduras Foto: www.hoteltravelpr.com Olhuveli Beach Resort & Spa – Maldives
Ste za romantične počitnice v dvoje, nekje daleč stran in v minibungalovih nad morjem? Sanje so uresničljive tudi, če nimate veliko denarja. Pred vami je pet počitniških destinacij, ki se uvrščajo med najcenejše možnosti, ko govorimo o rajskih počitnicah. Cene nočitev veljajo za najem hiške z vključujočo ponudbo.
Oglej si celoten članek

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.