Pet idej za povečanje spolne sle

Foto: Žurnal24 Spolno slo lahko povečate na naraven način.
Beseda afrodiziak izhaja iz imena starogrške boginje ljubezni, lepote in spolnega poželenja Afrodite. Dišave, začimbe, hrana ali pijača, majhne radosti za obuditev strasti. Odkrijte njihovo moč.
Oglej si celoten članek

Ponujamo vam nekaj predlogov za obuditev spolne sle.

Cimet
Poleg tega, da deluje kot afrodiziak, ima cimet antiseptične lastnosti in izboljšuje prebavo. Skorjo cimeta skuhajte v razmerju 15 gramov cimeta na liter vode. Mešanico pijte večkrat na dan.

Zelena
Vsebuje dražilno sestavino kumarin. Zeleno olupite in sesekljajte na drobne koščke. Tako sesekljano skuhajte, dodajte vroč kis, nekaj rdečih paprik in pustite 24 ur. Lahko dodate tudi nekaj žličk olivnega olja.

Ingver
Ingver naj bi bil eden od močnejših afrodiziakov. Sami si lahko naredite liker. Potrebujete: 1 liter belega vina, 20 g ingverjevega gomolja, klinček, 1 paličico cimeta, 1 kozarec žganja, 150 g rjavega sladkorja, eno jabolko. Ingver sesekljajte na majhne koščke. Razrežite jabolko, ne da bi ga olupili. Vse dajte v vrč z belim vinom, žganjem in začimbami. Pustite namakati en teden in potem filtrirajte.

Kopriva

Bila naj bi zdravilo za impotenco. Vsako jutro vzemite žličko koprive z medom. Zadoščal naj bi tudi koprivni čaj, ki poleg dvigovanja spolne sle tudi čisti ledvice.

Rožmarin
Poleg tega, da ima dražilne lastnosti, je dober tudi za srce. Lahko ga pripravljamo kot čaj v razmerju 30 gramov rožmarina na liter vode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.