Pet moških, s katerimi seksate, ko ste sveže samski

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Vsaka ženska je že občutila bolečino po razhodu z dolgoletnim fantom oziroma partnerjem. Po razhodu se nekateri hitro navežejo na nove ljudi in dobijo nove partnerje, drugi pa se prepustijo toku.
Oglej si celoten članek

Raziskave kažejo, da dekleta tri do štiri tedne po razhodu s partnerjem iščejo nekoga novega za zabavo, za seks. Spodaj vam predstavljamo pet tipov moških, ki jih srečajo med svojim lovom in z nekaterimi tudi seksajo.

Lepotec iz kluba
Po dolgi zvezi vas prijatelji komaj prepričajo, da se udeležite nore zabave, na katero so čakali že dolgo časa. Poleg tega pa je alkohol poceni. Recept za dobro zabavo, kajne? Poleg tega pa si želijo, da bi se sprostili v moški družbi in spoznali koga novega. Pod vplivom alkohola in z ranami na srcu boste verjeli vsako stvar, ki vam jo bo povedal neznani lepotec, ki je pristopil do vas. Definitivno tip moškega, ki bi se ga bilo bolje izogibati.

Bivša ljubezen
Čeprav nista skupaj že več let in ste vmes imeli druge partnerje, se boste nanj verjetno spomnili. V situaciji, ko nimate nikogar okoli sebe brez težav zabredete v težave. Poslali ste sporočilo in to takoj že obžalujete. Spomnite se, zakaj niste več v zvezi z njim.

Moški, ki vam je vedno na voljo
To je tisti 'prijatelj', ki ne skriva svoje naklonjenosti do vas in vam je vedno na voljo. Pripravljen vam je pomagati in poslušati vse o vaših težavah. Zaradi trenutka slabosti se odločite, da mu boste dali priložnost … Razplet pa je seveda odvisen od vsake situacije posebej.

Mladič
Zagledali ste se v nekoga mlajšega, ki je nad vami fasciniran. A to je kratka pot do pekla. Verjetno nima službe, je še vedno študent in zato ima manjši dohodek kot vi in verjemite, da boste odločitev kmalu obžalovali. Tu ni prihodnosti.

Starejši zapeljivec
Če je moški od vas starejši 10-15 let se boste slej kot prej morali vprašati, kaj je z njim narobe, da še vedno ni poročen ali zakaj nima otrok. Morda je imel le smolo in je v resnici človek na mestu, a če je tisti pravi zapeljivec, ki ve, kaj dela, je to verjetno njegov hobi.

Vaš bodoči mož
On je popoln, čudovit, lep, zaradi njega verjamete, da ljubezen obstaja. Je čustven, pameten in ima odličen smisel za humor. Morda ni popoln, a za vas je nekaj najboljšega, kar se vam je zgodilo v življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.